Je Eigen Glossy Magazine

Hoe jouw verhaal een succes wordt

Hoe verhalen, interviews alles vertellen over jou en je bedrijf.

 

Het is de uitdaging van iedere ondernemer om onder de aandacht te komen en te blijven van consumenten, verenigingen en B2B.

Maar hoe pak je dat op zodat dat past bij het karakter van je bedrijf?  Is internet alleen zaligmakend of is deze manier van communiceren een goede vorm van de mediamix? We weten het zeker. Door mensen op de juiste momenten te raken met leuke,inspirerende,  ontroerende en verhalen, storytelling gekoppeld aan jouw bedrijf. Verhalen met oplossingen, mensen die gaan bewegen, zich door jouw verhalen geamuseerd raken. Wij maken deze verhalen en verspreiden ze onder jouw doelgroep, online én offline. Speciaal voor lokale, landelijke ondernemers en instellingen, regionale bedrijven en franchise organisaties die in verschillende regio’s zijn gevestigd. Zo verbinden wij jouw bedrijf direct met consumenten, verenigingen en B2B uit de buurt of juist landelijk. Teksten schrijven en opmaken met de juiste beelden is een kunst op zich. Een verhaal moet opvallen, herkenning geven en raken door emotie en beleving. Onze verhalen zijn aansprekend, informatief, verhelderend en geloofwaardig. Bovendien zijn ze volledig afgestemd op de behoeftes van jouw doelgroep en voldoen ze aan alle eisen van de verschillende mediakanalen.

 

Samenwerking

Samen kunnen we inspirerende en relevante verhalen maken die jouw doelgroep raakt en in beweging brengt. Unieke verhalen die mensen willen lezen en die jouw bedrijf zo op een natuurlijke, positieve manier onder de aandacht brengt van consumenten/verenigingen/B2B. Om tot het beste resultaat te komen werken wij nauw samen met ondernemers in elk onderdeel van het vervaardigingsproces. Van redactie en vormgeving tot distributie, jouw ideeën en wensen staan altijd voorop. Eerst creëren we samen de mooiste, unieke verhalen. Vervolgens zorgen wij voor pakkende beelden, fotografie in de juiste doeltreffende opmaak. Hierna brengen wij deze verhalen op effectieve manier onder de aandacht van jouw specifieke doelgroep. Klik op de afbeelding voor het voorbeeld van Voetbal Totaal Magazine.

Wij horen u denken: hoe kan ik kosteloos een magazine laten maken? Toch kan het en wij doen het graag voor u. Hoe? Namens u nodigen wij partners en leveranciers binnen uw zakelijk netwerk uit om te participeren in uw magazine met een advertorial of advertentie. Wij werken op basis van no cure, no pay. Dus bij onvoldoende participatie van uw partners heeft u de mogelijkheid om het project te annuleren en maakt u geen kosten. 

Stap 1: Adviesgesprek. Wij komen bij u langs om nader kennis met elkaar te maken. Tijdens dit gesprek brengen wij uw wensen in beeld. wat is de re?eden van het magazine? Wat wilt u met het magazine bereiken? Samen met u bekijken wij hoe we  uw magazine bij uw (potentiële) klanten en doelgroep kunnen versterken. Hierna wordt u voorgesteld aan onze produktie manager. Hij zal alle vervolgstappen initiëren en coördineren.
 

Stap 2: Netwerk activeren Het raamwerk van uw magazine staat. Wij gaan aan de slag om uw netwerk te activeren. Met een telefoontje en nodigen wij namens u, uw partners en leveranciers uit om in uw magazine deel te nemen met een native advertentie, advertorial of gewone advertentie. Hierdoor kunnen wij uw magazine kosteloos realiseren. Als er genoeg advertenties/advertorials worden afgenomen gaan we met de inhoud van uw magazine aan de slag.

Halen we te weinig adverteerders binnen, worden GEEN kosten in rekening gebracht.
 

Stap 3: Magazine in de maak Als we de inhoud van uw magazine hebben besproken met elkaar, worden de interviews en de fotograaf met u ingepland. Zij nemen kontakt met u op voor interviews en fotografie. Zodra alle verhalen zijn gemaakt en de foto’s zijn geschoten gaat onze vormgever aan de slag met een ontwerp dat  aansluit bij uw huisstijl. Nadat u het ontwerp heeft gefiatteerd ontvangt u binnen twee weken uw 3000 magazines, evenals een digitale versie.

 

 

 

 

 


Warning: Parameter 2 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /home/kommas26/domains/followus.nl/public_html/templates/followus_v16/html/modules.php on line 39

Warning: Parameter 3 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /home/kommas26/domains/followus.nl/public_html/templates/followus_v16/html/modules.php on line 39

Inschrijven nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de Followus nieuwsbrief en ontvang regelmatig een nieuwsoverzicht van ons

Warning: Parameter 2 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /home/kommas26/domains/followus.nl/public_html/templates/followus_v16/html/modules.php on line 39

Warning: Parameter 3 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /home/kommas26/domains/followus.nl/public_html/templates/followus_v16/html/modules.php on line 39